Хороскоп за днес, 11 декември, от Светлана Тилкова - Алена: ОВЕННе рискувайте

...
Хороскоп за днес, 11 декември, от Светлана Тилкова - Алена: ОВЕННе рискувайте
Коментари Харесай

Само интуицията може да спаси представителите на една зодия днес

 Хороскоп за през днешния ден, 11 декември, от Светлана Тилкова - Алена: 

ОВЕН

Не рискувайте като приемете нови задания или сами започнете осъществяването на нов план, с цел да избегнете финансови загуби, за които ще сте си отговорни сами. Денят ви носи положителни доходи, които сте в положение да инвестирате в губещи покупко-продажби поради ласкателствата на сътрудниците ви и неустойчивост на въздействие в нечия изгода. Не позволявайте странични фактори да усложнят връзките с околните ви, поради склонността ви бързо да се обиждате и да потъвате в безмълвие. Проблемите в полово отношение се дължат на неналичието на самочувствие.

ТЕЛЕЦ 

Пригответе се за неприятни вести, които са свързани с финансови проблеми във вашата компания в последния месец на годината, а вие въобще не сте ги забелязали или са ги прикрили от вас. Бъдете търпеливи и въздържани. Не обвинявайте вашия счетоводител и подчинените си. Писателите, художниците, актьорите и музикантите имат опция за изява. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви подаряват сантиментални мигове. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви подаряват сантиментални мигове. Интимният ви живот е зареден с деен секс.

БЛИЗНАЦИ 

Ако се постанова да подписвате финансови документи при опция го отложете за идващите дни. Не взимайте прибързани решения на работното място и не допускайте да ви манипулират. Предпазвайте се от утежняване на връзките с сътрудниците и деловите си сътрудници. Чувствате се неразбрани. Не си мислете, че проблемите в фамилията ви, свързани с ваши действия, които са наранили околните ви, ще отминат без диря. Вашето отношение към обичаните ви е причина за невероятните полови преживявания или пък за тяхната липса.

РАК

Очаквайте положителни резултати в професионално отношение. Задълбочаването в работата и умеенето ви да разпределите вярно времето си, ще ви донесат триумф и самопризнание. Не е желателно да пътувате, тъй като мислите ви за заети с неотложни задания и сте разсеяни. В персоналния си живот сте в положение да си създадете проблеми, поради прояви на безпричинна ревнивост. С обичаните си хора бъдете въздържани в изложение на страстите, даже и в случай че са ви ядосали. Не изневерявайте! Ще си спестите скандал и отводът им от полови удоволствия.

ЛЪВ

Не допускайте да ви оказват напън на работното място и не изпадайте в несъгласие с правилата си, каквото и да желаят да свършите. Бъдете сдържани и невъзмутими. Не реагирайте прочувствено на това, което става към вас. Отрицателната настройка би довела до финансови загуби. Предпазвайте се от проблеми в фамилията и не давайте огромни суми за ненужни покупки. Вечерта се постарайте да изгладите острите ръбчета и се отдайте на полови наслаждения. В интимните ви връзки настава мечтаната естетика.

ДЕВА

Денят е удобен за инициативи. Направете вложенията, които сте уговорили. Жънете триумфи, в случай че не сте прибързани. От вас зависи да избегнете загубите. Възможен е спор с хората от обкръжението ви, поради нежеланието ви да се подчините на неписаните закони на работното място. Бъдете търпеливи и сдържани. Следобед сте в положение да избегнете на разправиите с околните си, като премълчавате, в случай че сте отговорни и ви подлагат на критика. Вечерта тичане от интимни мигове, поради обидата, която ви е мъчно да преглътнете, само че е по-добре да сте компромисни и да не лишите от полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Не проявявайте угодливост и не се поддавайте на ласкателства при настоятелен диалози с непознати хора Бъдете деликатни при работа с финансови документи. Възможни са финансови загуби. Поемете самодейността на работното си място. Ще се наложи да се натоварите с повече отговорности, поради отсъствието на ваши сътрудници. Вечерта си останете вкъщи и си почивайте след напрегнатия ден в компанията на обичаните си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с положително въодушевление. Очакват ви незабравими интимни мигове.

СКОРПИОН

Не бъдете прекомерно доверчиви. Подгответе се както за позитивни по този начин и за отрицателни обрати на работното място. Не са изключени финансови загуби. Всяко ваше решение може да има непредвидени последствия. Ако се наложи променете проектите си. Не търсете нова работа. Няма да постигнете мечтаното. Бъдете подготвени на взаимни отстъпки при разискването на фамилни проблеми, с цел да избегнете разправията. Бъдете нежни и се отдайте на възприятията си. Вечерта си легнете рано и пропуснете половите удоволствия, в случай че не сте във форма.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте подготвени за нови подвизи, с цената на доста компликации, които не сте планували, само че пък сте борбени и ще ги надмогнете. Не поставяйте преждевременно ново начало и не предприемайте пътувания зад граница. При запознанство не градете проекти за взаимно делово съдействие, тъй като смесвате фантазиите си с действителността. В персоналните връзки сте задължени да сте умерени и виновни към вашите близки и към обичаните си. Овладейте страстта, с цел да избегнете скандал, който може да ви лиши от полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Бъдете тактични, безмълвни и виновни във връзка с служебните си задания. Не очаквайте бързо и елементарно разрешаване на финансови проблеми. Спорни връзки с ваш някогашен настоятелен сътрудник изисква намесата на правораздаването, с цел да си върнете вложените пари, които ви дължи. Вечерта си дайте отмора и не спорете с никого вкъщи. Заемете с домашните си отговорности безшумно и без да слушате какво се приказва към вас. Не сте единствените, които се отдават на полови преживявания със инцидентни сътрудници, само че се предпазвайте от инфекции и заболявания.

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте връзките си на работното място, даже и в случай че се постанова да сведете глава, да смирите гордостта си и да се извините на сътрудниците си, в случай че сте ги засегнали по някакъв метод. Ще ви зарадват непредвидени материални триумфи и непоклатимост в края на годината. Не сте подготвени на компромис в връзките с брачната си половинка. Назрява решението за бракоразвод, в случай че неразбирателството продължава и през днешния ден. Семейните изживяват незабравими полови мигове, а несемейните да се отдадат на секс, в случай че са сигурни в силата на възприятията си.

РИБИ

Днес ви изнервят компликации, които са подбудени от ваши неточности и пропуски на сътрудниците ви. Ще трансформират напълно проектите ви за деня, само че това е във ваша изгода. Запазете успокоение и разчитайте на себе си. Проверете всичко деликатно и не раздавайте документи подписани от вас, без да сте ги прочели още веднъж. Разчитайте на интуицията си в персоналния живот. Вие сте дистанцираните и не желаете да измененията държанието си. Сексуалните удоволствия са мечтани от вас, само че се инатите и не поднасяте извиненията си. Може и да ги пропуснете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР